7o

Налагодження творчої співпраці з релігійною громадою Голинського чоловічого монастиря

  • 2021.07.30 10:11
    • Культура
  • 358
29 липня 2021 року у Голинському чоловічому монастирі БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ Православної церкви України відбулась ознайомча робоча зустріч представників управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради на чолі з заступником начальника – Лесею Піцик із благочинним монастиря – ієромонахом Йосифом.

Ієромонах ознайомив із духовною діяльністю та побутом, значивши що у монастирі проживають, духовно служать, споруджують монастир, здійснюють усі ремонтні роботи та ведуть побут троє людей – благочинний монастиря і двоє послушників. Крім храмів, келій, трапезних кімнат на території монастиря є ботанічний сад, майстерні, пилорама, приміщення для освячення води та ставок, складські приміщення.

Також Ієромонах Йосиф поділився планами на подальшу розбудову монастиря, спорудження символічного «Ноєвого Ковчегу», літнього храму, недільної школи, добудови фундаментальних стін та можливостями духовного розвитку монастиря.

У ході зустрічі домовлено про налагодження духовно-творчої співпраці між управлінням культури, національностей та релігій та релігійною громадою монастиря.

Інші новини