22o

Найзаповітніше бажання мільйонів українців у Новий рік – Перемога!

  • 2024.01.01 09:21
    • Актуально
  • 170
Міський голова Андрій Найда:
Найзаповітніше бажання мільйонів українців у Новий рік – Перемога!
2023 для кожного став ще одним роком випробувань! Хтось зумів їх пройти, а комусь, на жаль, не вдалося. Та попри все, 2023 ще більше згуртував усіх нас. Ми багато втратили, але багато здобули. Ми стали сильнішими, сміливішими, а для всього світу ми є прикладом незламності та могутності!
Ми не знаємо, що нас чекає завтра, але будьмо сповнені незгасаючої віри. Бо саме вона здатна дарувати надію на добро. І у 2024 рік ми заходимо, насамперед, з вірою у наших Захисників, які подарували нам ще один рік у вільній країні.
Могутні воїни, яким ми ніколи не перестанемо дякувати і робитимемо все можливе, щоб підтримувати їх у цій народній боротьбі за правду та щасливе майбутнє нашої нації!
Новорічна ніч огорнута й смутком за усіма Героями, які стали до лав Небесного Війська. Пам’ятаємо. Дякуємо. Шануємо. І точно знаємо, що наші Небесні Воїни й надалі будуть разом з Україною, але вже за плечима Господа.
Із приходом нового року ми завжди аналізуємо те, що вдалося зробити та будуємо плани на майбутнє.
Знаю точно, що увесь 2023 наша громада невпинно працювала заради Перемоги, заради людей та стала надзвичайно потужним тилом.
Щира подяка кожному та кожній, хто взяв на себе відповідальну місію – підтримувати своїх, хто віддано робить свою роботу.
А щодо планів – найголовніша мета – Перемога! Крокуємо упевнено, рішуче з вірою та надією в те, що 2024 стане переможним роком!
✨Дорога Калуська громадо! З Новим роком! Дякую за 2023! І пам’ятаймо, що найголовніше – єдність та віра!
Інші новини