24o

Найбільша розкіш на світі – це розкіш спілкування

  • 2023.05.18 13:20
    • Соціальна сфера
  • 320

17 травня 2023 року на заняття Університету 3 віку завітали практична психологиня благодійного фонду «Крила підтримки» -  Зоряна Рудобашта  та членкиня фонду Тетяна Терлецька. З студентами Університету було проведено тренінгове заняття на тему «Найбільша розкіш на світі – це розкіш спілкування».

Спілкування — це контактування між людьми з метою обміну інформацією та досвідом, для ведення спільної діяльності.

Мистецтво спілкування є одним з головних і вагомих життєвих дослідів, якими повинні володіти люди. Це не залежить від соціального становища, місця роботи або способу життя, адже психологія спілкування з людьми присутній в будь-якій розмові. Вираз обличчя, жерсті, міміка і інтонація побічно впливають на співрозмовника при розмові.

Людині, яка знає, основні принципи спілкування, значно легше викласти в правильному руслі необхідну інформацію, домогтися певних результатів і досягти успіху в спілкуванні з людьми.

Тренінг закінчився руханкою та приємними враженнями від проведеного часу з Зоряною Рудобашт  та Тетяною Терлецькою, та висловили слова вдячності  і  побажали ще не раз зустрітися на психологічних тренінгах.

Інші новини