21o

З нагоди професійного свята, яке щорічно відзначають у першу неділю листопада, відбулося нагородження працівників соціальної сфери

  • 2022.11.04 11:01
    • Соціальна сфера
  • 576

Cьогодні, 04 листопада, заступниця міського голови Надія Гуш нагородила грамотою міського голови та грошовими преміями чотирьох працівників центру соціальних служб, десять працівників управління соціального захисту населення, дев'ять працівників територіального центру соціального обслуговування та працівницю Добродії Калуської. Це люди, праця яких сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла.

  Працівники соціальної сфери з початку війни взяли на свої плечі важку, але важливу ношу - допомогу внутрішньо переміщеним особам та сім’ям військовослужбовців. Зокрема, працівниками управління соціального захисту зареєстровано майже 5,5 тис. ВПО.
   Центр соціальних служб з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну забезпечує організацію та проведення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, які постраждали від війни. З установою з 2015 року тісно співпрацює громадська організація «Сім’я захисника», яка опікується сім’ями військовослужбовців та матерями наших загиблих Героїв. Курує роботу дружина одного з наших бійців.
   Територіальний центр соціального обслуговування допомагає громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги за місцем проживання. А у викликах сьогодення, батьків мобілізованих бійців, людей похилого віку, які потребують догляду, беруть на негайний облік.
Комунальний заклад "Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю "Добродія Калуська" продовжує з трепетом піклуватися про людей з інвалідністю, які під час війни потребують особливої уваги.
   Важливо, що ініціативи щодо розвитку соціальної роботи в громаді активно підтримують всеукраїнські та міжнародні організації. Спільними заходами та зусиллями усі разом працюємо над покращенням добробуту соціально незахищених верств населення громади.
   Окрім того, що соціальні працівники турбуються про мешканців нашої громади, вони і самі є сильним внутрішнім стержнем для своїх сімей, родин.
  Щиро дякуємо за віддане служіння обраній справі, чуйність та щедрість. Бажаємо міцного здоров’я, високого професіоналізму та невичерпної життєвої енергії. Нехай множаться добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми.

Інші новини