15o

Відбувся гала концерт за участю переможців онлайн фестивалю-конкурсу «Коляда моїх батьків» та нагородження переможців онлайн фотоконкурсу «Креативна ялинка»  і конкурсу «Краща новорічно-різдвяна ілюмінація»

  • 2021.02.11 10:36
    • Актуально
    • Культура
  • 496

10 лютого 2021 року в комунальному закладі «Палац культури «Юність» відбувся гала-концерт за участю переможців онлайн фестивалю-конкурсу «Коляда моїх батьків» та нагородження переможців онлай фотоконкурсу «Креативна ялинка» і конкурсу «Краща новорічно-різдвяна ілюмінація».

Міський голова Андрій Найда, тепло вітав переможців та побажав усім міцного здоров’я і натхнення на участь в наступних конкурсах, які ще не одноразово відбуватимуться.

Начальник управління культури, національностей та релігій Любов Джуган також привітала  переможців та висловила слова подяки усім учасникам конкурсів за активність.

Захід відбувся в емоційно теплій атмосфері попри холодний зимовий день. Учасники конкурсів, які відбувалися в соціальних мережах, змогли зустрітися особисто, а глядачі – насолодитися виступами творчих колективів.

Переможцям онлайн конкурсів було вручено дипломи та грошові сертифікати. Переможців конкурсу «Краща новорічно-різдвяна ілюмінація» нагороджено дипломами у відповідних номінаціях, а заохочувальні грошові премії було перераховано на рахунки представників організацій-переможців або переможців-фізичних осіб згідно розпорядження міського голови від 14.01.2021 №11-р.

Інші новини