25o

НАГОРОДИЛИ ВІДОМУ ОСВІТЯНКУ І ГРОМАДСЬКУ ДІЯЧКУ ІВАННУ НЕДІЛЕНКО

  • 2024.05.02 16:50
    • Освіта
  • 137
Іванну Неділенко нагороджено грамотою міського голови за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, просвітницьку і волонтерську діяльність, та з нагоди 80-річчя від дня народження.
Із ювілейним днем народження Іванну Василівну вітали і нагороджували заступники міського голови Надія Гуш і Богдан Білецький.
Іванна Василівна — відома у Калуші освітянка, учителька англійської мови тоді ще у школі №3 і Калуській гімназії. Членкиня Калуської міської організації ветеранів України, Союзу Українок, Калуського міськрайонного об’єднання всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка. Авторка низки видань.
— Більше хочу розповідати про свого чоловіка, який якраз зробив велику справу у створенні гімназії, кредитної спілки «Самопоміч». Після його закінчення життя я вирішила підсумувати все, і видала першу книгу «Є люди, як святі зорі» де помістила всі його статті. Разом із подругою Христиною Мілевич видали книгу «Люблю я України дивокрай» про створення у Калуші гімназії, — розповідає Іванна Неділенко.
Загалом, у доробку Іванни Василівни — шість видань. Спогадами, дослідницькою роботою, волонтерством вона наповнює кожен день.
— Радість перемоги має бути за нами! — упевнена ювілярка.
Також Іванну Неділенко привітала голова Ради Калуської міської організації ветеранів України Христина Мілевич.
Інші новини