7o

Нагадуємо усім мешканцям громади, що триває громадське обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо перейменування 10 вулиць в м.Калуш та 14 вулиць – у селах Калуської громади

  • 2023.03.06 13:25
    • Актуально
    • Архітектура
  • 688

Електронне голосування щодо перейменування вулиць в м.Калуш триватиме до 26 березня 2023 року, а в селах Калуської громади - до 28 квітня 2023 року(https://consult.e-dem.ua/polls).

Алгоритм дій:   https://www.facebook.com/kalushcity/posts/pfbid02FUNNJrajQUSXDKc81SV8idRWCzHTEE7gNomCXxTYpPuvzTUiG8dciJj19LM5gtsol 

   Запрошуємо мешканців активніше брати участь у визначенні нових назв вулиць, які пропонується перейменувати, щоб опитування було більш репрезентативним та враховувало думку якомога більшоїі кількості громадян. Наступним кроками процесу перейменування вулиць, після завершення електронних консультацій з громадськістю, буде винесення на розгляд депутатів Калуської міської ради відповідних проектів рішень.

   Додатково, для більш ширшого ознайомлення мешканців громади з видатними особистостями, вихідцями з Калущини, імена яких є в переліку варіантів назв для перейменування вулиць, інформацію про них розміщуємо у доданих світлинах.

Інші новини