28o

НА ЗУСТРІЧІ У «ВЕТЕРАНСЬКОМУ ПРОСТОРІ» РІДНІ ГЕРОЇВ МОГЛИ ПОВЕРНУТИСЯ У БЕЗТУРБОТНЕ ДИТИНСТВО

  • 2024.08.02 09:23
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 40

«Мандри в дитинство!»

Під такою назвою 31 липня відбулася традиційна зустріч працівників Калуського міського центру соціальних служб із родинами полеглих Героїв із нашої громади.

«У кожного з нас свої спогади про дитинство – веселі, смішні, зворушливі й сумні. У дитинстві, звичайно, кольори здаються яскравішими, радіснішими, допитливішими і наповненими незабутніми враженнями», — кажуть у міському центрі соціальних служб.

У теплому родинному колі «Ветеранського простору» кожен з присутніх мав змогу поринути у дитячі роки, у чарівний світ дитинства, а також ближче познайомитися зі своєю Внутрішньою Дитиною. Учасники заходу заздалегідь підготувавшись, принесли свої дитячі світлини.

Переглядаючи свої дитячі фотокартки присутні з хвилюванням, вирієм емоцій, які накривали, поверталися на десятки років назад, у часи, коли робили перші кроки, пішли у перший клас, відпочивали на морі. Такі щасливі та безтурботні!..

«Пам’ять про минуле, найсолодші й найгіркіші спогади можна берегти в глибинах серця, а можна створити щось фізичне, що якорем повертатиме нас у приємні спогади з допомогою світлин. Оскільки таке спілкування дуже зблизило людей, вони стали однією родиною, радо зустрічали після важкої хвороби дідуся нашого героя Казимира. А також традиційно Вітали з Днем народження матір полеглого Героя - Наталію Рендзяк», — розповідають у центрі соціальних служб. Зустрічі працівників Калуського міського центру соціальних служб із родинами Героїв відбуваються кожної середи у «Ветеранському просторі».

Інші новини