16o

На засіданні постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики розглянули 21 питання

  • 2023.10.25 13:01
    • Громада
  • 153

    24 жовтня у залі виконавчого комітету Калуської міської ради відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики, на якому депутати розглянули 21 питання.

   Шістнадцять питань стосувалися внесення змін до діючих Програм щодо житлово-комунального господарства, економічного розвитку, цивільного та соціального захисту населення, галузі культури та охорони здоров’я.

  Також розглянули п’ять питань щодо затвердження Програм на перспективу. Серед них - Програма соціального захисту дітей, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах Калуської міської територіальної громади на 2024-2026 роки; Програма капітального ремонту житлового фонду Калуської територіальної громади на 2024-2026 роки та ін.

   На пленарному засіданні 54 сесії Калуської міської ради, яке відбудеться вже завтра, 26 жовтня, рішення комісії матиме рекомендаційний характер.

Інші новини