26o

На засіданні координаційної ради з питань фізичної культури і спорту під головуванням заступниці міського голови Надії Гуш підсумували результати роботи галузі в поточному році

  • 2022.12.19 10:06
    • Спорт
  • 162
Члени координаційної ради, а це керівники дитячо-юнацьких спортивних шкіл, тренери з різних видів спорту та керівники громадських спортивних організацій заслухали результати роботи управління в справах сім'ї, молоді, фізкультури і спорту міської ради.
   Члени координаційної ради озвучили пропозиції кандидатур на визнання їх спортсменами року у нашій громаді, і які, відповідно, отримуватимуть щомісячну стипендію міського голови у наступному році. Мова йшла про 50 юних спортсменів, які здобували нагороди у змаганнях не нижче всеукраїнського рівня. Переважна більшість з них відома нашій громаді, адже про їхні результати і досягнення Калуська міська рада повідомляла через офіційний сайт та соціальні мережі.
   До слова, в поточному році через повномасштабне військове вторгнення росії, участь калуських спортсменів участь у чемпіонатах та турнірах європейського або світового рівня була, зрозуміло, дещо нижчою. З цієї ж причини і через зменшення кількості нагород, загальна сума щомісячних премій спортсменам у наступному році буде також меншою.
   Також обговорили подані пропозиції на визнання кращими тренерами 2022 року викладачів спортивних шкіл нашої громади (висунуто близько 20 кандидатів), та поділились думками щодо розвитку галузі у наступному році, зокрема: як в сьогоднішніх умовах проводити тренування, брати участь у різних змаганнях тощо.
Інші новини