12o

На запрошення Австрійської ГО «4Х4» - HІLFE (керівник Daniel Muralter) та за сприяння Калуської міської ради 6 сімей (16 осіб) 20.01.2023 перетнули кордон і відправилися на тимчасове проживання й навчання в Республіку Австрія (м. Штайр)

  • 2023.01.23 16:04
    • Соціальна сфера
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 308

Це опікунські сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують соціального, медичного захисту та безпечного тимчасового проживання. Серед них є переміщені особи з м. Енергодар, Запорізької області, які перебували в Калуській громаді, а також опікунська сім'я, в якій виховується дитина з інвалідністю.
Над організацією поїздки працювали – Надія Гуш, засупник міського голови; Олег Кузів, начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста; Тетяна Бідюк, головний спеціаліст-юрисконсульт служби у справах дітей - супровід; Ольга Жураківська, учитель Боднарівського ліцею - послуги перекладача.

Австрійська організація «4x4» - HILFE та п.Daniel Muraler вже втретє приймають та організовують українським сім’ям прихисток у своїй державі.
Дякуємо за Вашу небайдужість та турботу! До нових зустрічей!

Інші новини