31o

Стан справ у Пійлівському ліцеї – у фокусі уваги міського голови

  • 2023.11.27 13:16
    • Актуально
    • Громада
    • Освіта
  • 143

   Під час попередньої старостинської наради, що відбулася 24 листопада, Галина Гелега – староста Пійлівського округу зазначала, що отримує скарги від батьків дітей, про те, що харчування у місцевому ліцеї не відповідає нормам.

   Проте, чітких аргументів таких звинувачень надано не було.

  Калуський міський голова вирішив оперативно розібратися в ситуації і сьогодні, 27 листопада, побував у ліцеї. Особисто завітав до їдальні закладу, поспілкувався з учнями, поцікавився їхніми думками щодо харчування. У результаті безпосередньо від учнів не отримав жодних зауважень. Але батьки школярів у процесі спілкування все ж наполягали на тому, що діти скаржаться. Однак, знову ж таки, все на словах. Тож, наразі, стверджувати, що харчування у ліцеї не відповідає нормам – підстав немає.

   - Надалі будемо моніторити ситуацію, - обіцяє мер – бо, звичайно, діти мають харчуватися належним чином. Це в першу чергу про здоров’я! Також Андрій Найда зазначив, що у ліцеї дбають про безпеку школярів. Зокрема, у закладі вікна фойє першого поверху захищені броньованими жалюзі, вхідні двері також броньовані.

   Відповідно, для учнів збільшилася територія для укриття. Тепер під час повітряних тривог можна перебувати у фойє закладу, тут стало безпечно. За словами директора школи є потреба у придбанні навчальних парт та стільців. Тож будуть напрацьовуватись усі відповідні механізми, щоб провести цю закупівлю.

Інші новини