1o

На Прикарпатті продовжують діяти заборони червоного рівня епідемічної небезпеки

  • 2021.03.16 15:42
    • Держпродспоживслужба
  • 473

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та органи Національної поліції працюють в посиленому режимі. Щоденний  моніторинг дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежень та інформаційно-роз’яснювальна робота триватимуть щоденно до закінчення карантину.

Вкотре наголошуємо: на всій території області  продовжують діяти обмеження червоного рівня епідемічної небезпеки  (згідно рішення Державної комісія з питань ТЕБ та НС  та  постанови КМУ від 09.12.2020 р. № 1236,  зі змінами).

Закликаємо краян та суб’єктів господарювання до суворого дотримання встановлених протиепідемічних правил та нормНосіть маски у громадських місцях, мийте з милом та дезінфікуйте руки, дотримуйтесь соціальної дистанції та уникайте масових скупчень.

Не ризикуйте своїм здоров’ям, чи здоров’ям ваших близьких.

Нагадуємо, що у всіх районах та всіх населених пунктах Івано-Франківської області надалі  заборонено:

- перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

- приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос і закладів громадського харчування в аеропортах;

- приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

- робота закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів;

- діяльність непродовольчих ринків;

- діяльність суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, у яких:

- не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між клієнтами не менш як 1,5 метра;

- не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками або респіраторами, та не здійснюється належний контроль за їх використанням;

- обслуговуються покупці без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема захисних масок або респіраторів, які закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, за винятком обслуговування за межами будівлі суб’єкта господарювання (через вікна видачі, тераси тощо);

- не забезпечується централізований збір використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери (урни);

- проведення дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів, публічних подій тощо.

Інші новини