12o

На позарчеговому заcіданні виконкому та на нараді зі старостами обговорили низку актуальних питань

  • 2022.06.10 15:45
    • Актуально
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 224

Серед розглянутих на засіданні виконкому питань такі, які потребують термінового вирішення для забезпечення життєдільності громади відповідно до законодавства.

   Зокрема прийнято рішення про визначення обсягу та джерел компенсації витрат особам, які надали прихисток внутрішньо переміщеним особам. За травень компенсацію буде виплачено 327 мешканцям, які надали своє житло 1100 вимушеним переселенцям на загальну суму понад 462 тис.грн. Кошти буде виплачено з Державного бюджету та міжнародних фондів.

   Також визначено чотирьох осіб, відповідальних за проведення комплексного визначення індивідуальних потреб особи, яка звернулася із заявою про потребу у наданні соціальних послуг з догляду та яка проживає чи зарєетсрована на території Калуської міської територіальної громади. Окрім того внесено зміни до складу адміністративної комісії при виконкомі та виділено матеріальні допомоги сім'ям загиблих Героїв - калушан.

   Після засідання виконавчого комітету міський голова Андрій НАЙДА традиційно провів нараду зі старостами сіл. Основне питання, яке обговорювалося - налагодження дієвої комунікації з ТОВ "Еко-Прикарпаття" щодо уточнення списків споживачів послуг з вивезення ТПВ.

Інші новини