14o

На позачерговому засіданні Калуської міської ради (тридцять шоста сесія) депутати розглянули 7 питань

  • 2022.11.17 17:35
    • Громада
  • 408
????Депутатами прийнято рішення здійснити перерозподіл коштів передбачених Програмою соціального захисту населення на 2020-2022 рр. Зокрема, кошти, які було зекономлено на виплату компенсацій перевізникам за здійснення пільгових рейсів автобусів, буде використано для інших соціальних потреб.
????Підтримав депутатський корпус пропозиції перерозподілу коштів по Програмі профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями на 2020-2022 рр.
????Ухвалено Програму протидії тероризму на території Калуської МТГ Калуського району на 2022-2024 рр., заходи якої є важливими у час війни з державою-агресором (терористом).
????Міська рада внесла також зміни і в Програму благоустрою. Відповідно до прийнятих змін, з метою забезпечення стабільного проходження опалювального сезону в громаді, а також безперебійного водопостачання і водовідведення споживачів цих послуг, планується придбати пересувний генератор потужністю 240 кВт для КП «Калуська енергетична компанія». Окрім того, з метою ефективного прибирання взимку доріг заплановано придбати піскорозкидач начіпний для КП «Калушавтодор».
 Детальніше з ухваленими рішеннями можна буде ознайомитись на офіційному сайті міської ради після їх оприлюднення.
Інші новини