18o

На Окружній завершують роботи із заміни трубопроводу

  • 2024.08.26 14:31
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 37

Сьогодні, 26 серпня, міський голова Андрій Найда разом зі своїм заступником Богданом Білецьким проаналізували хід робіт із заміни трубопроводу на вул. Окружній. Вивчали ситуацію станом на зараз.


Тривалий час саме на цій ділянці трубопроводу спостерігалися великі втрати води (при прокачці через цей трубопровід 250 кубів води за годину до споживачів доходило максимум 100, решта втрачалося через пориви внаслідок прокородованості труб).
На даний час уже замінено на поліетиленову 670 метрів труби на Окружній. І позитивний результат уже є. Втрати води зменшились орієнтовно зі 150 кубів до 50.
- Очевидно, що треба продовжувати працювати в цьому напрямку, - вважає Андрій Найда. - Бо є ще ділянки з металевими прокородованими трубами. Відповідно - трапляються пориви. Тож на наступний рік будемо планувати виділення коштів на придбання поліетиленових труб та ремонтні роботи, щоб продовжувати мінімізовувати втрати води. Важливо також зазначити, що працівники КП «Калуська енергетична Компанія» усі роботи виконують власними силами - це значно економить кошти та розширює обсяг робіт в цілому

Інші новини