-0o

На Калущині спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для медичних працівників дошкільних закладів

  • 2021.11.26 13:13
    • Держпродспоживслужба
  • 642

25 листопада 2021 року на базі закладу дошкільної освіти «Ягідка» в місті Калуші спеціалісти Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінар-навчання для медичних працівників закладів дошкільної освіти Калуської територіальної громади з питань розробки та впровадження  нового примірного чотиритижневого меню, що передбачено  постановою КМУ від 24.03.21 №305  «Порядок та норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та наказом МОЗ від 05.11.21 №2441 «Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню, рекомендованого для організації триразового харчування дітей в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період».

Під час  роботи учасники обговорили такі питання:

  • складання меню в закладах дошкільної освіти Калущини з врахуванням  місцевих особливостей та умов, створених на харчоблоках для забезпечення здорового харчування та дотримання нових норм з січня 2022 року;
  • картотека страв та технологія їх приготування.
Інші новини