19o

На черговому засіданні Комісії з питань захисту прав дитини було розглянуто 5 блоків питань

  • 2022.07.08 11:08
    • Соціальна сфера
  • 266
06.07.2022 року під головуванням заступника міського голови Надії Гуш відбулося чергове засіданні Комісії з питань захисту прав дитини, де було розглянуто 5 блоків питань, а саме:
- 6 питань щодо охорони майнових прав малолітніх та неповнолітніх дітей;
- 2 питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав;
- 2 питання щодо визначення способу участі у спілкуванні та вихованні малолітньої дитини з батьком і бабусею, та дідусю з онучкою;
- про вибуття з прийомної сім'ї 4 дітей вихованців та припинення функціонування прийомної сім'ї;
- затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
   Комісією прийнято рішення щодо надання висновків про доцільність позбавлення батьківських прав по двох зверненнях.
   По питанню відрахування з прийомної сім'ї, прийнято рішення щодо відрахування лише двох дітей, а двоє залишити на спільне проживання та виховання у прийомній сім'ї. Визначено батьку та бабусі способи участі у вихованні та спілкуванні з малолітньою донькою та онукою.
 Щодо визначення способу участі дідуся у спілкуванні та вихованні малолітньої онуки, то дане питання перенесено , через міжособистісний конфлікт матері дитини та дідуся, дану сім'ю рекомендовано центру соціальних служб взяти під соціальний супровід. За результатами соціального супроводу дане питання буде розглянуто повторно у вересні місяці.
   Комісією затверджено 17 індивідуальних планів відносно 17 дітей.
   По питаннях охорони майнових прав малолітніх та неповнолітніх дітей, та визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною матеріали будуть передані на засідання виконавчого комітету міської ради.
Інші новини