11o

На черговій оперативній нараді зі старостами нагородили переможців конкурсу серед старостинських округів на кращий благоустрій.

  • 2021.05.07 15:39
    • Громада
  • 560

7 травня відбулася чергова нарада в міського голови зі старостами сіл територіальної громади за участі керівників виконавчих органів міської ради і комунальних підприємств.

Приємним сюрпризом для всіх присутніх стало підведення підсумків проведення передвеликодніх толок. Заступник міського голови Богдан Білецький, який, власне, очолював комісію з визначення найкраще прибраних сіл, подякував усім, без винятку, громадам. Однак переможців таки встановили! Це три старостинські округи – Боднарівський, Копанківський і Голинський, старостам яких міський голова Андрій Найда вручив цінні подарунки. Відтак, боднарівчани отримали проєктор з екраном, голиняни – автономну акустичну систему з мікрофонами, мешканці с.Копанки – радіомікрофон.

На нараді обговорили ряд важливих питань, що стосуються життєдіяльності старостинських округів, зокрема: по вивіз твердих побутових відходів, про пасажирські перевезення, освітлення тощо.

Наталія Кінаш, заступниця міського голови, просила старост поінформувати мешканців громади про те, що калуські лікарні відновили планове лікування пацієнтів. На сьогодні всі бажаючі можуть безперешкодно звертатися за медичною допомогою (за умови скерування сімейним лікарем).  

Інші новини