4o

На базі КП «Івано-Франківськміськсвітло» провели показове спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту

  • 2022.09.23 15:26
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 286

22.09.2022 року управлінням з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради прийнято участь у показовому спеціальному об’єктовому навчанні з цивільного захисту на базі КП «Івано-Франківськміськсвітло».

На першому етапі фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області було доведено до присутніх розгорнутий алгоритм дій керівництва об’єкту, об’єктових комісій з надзвичайних ситуацій та евакуаційної, керівника робіт і штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, формувань цивільного захисту, працівників підприємства при виникненні надзвичайних ситуацій. Також було представлено пакет формалізованих документів, які відпрацьовуються під час підготовки до проведення об’єктового навчання з цивільного захисту.

Під час другого етапу навчань виконувалися практичні заходи щодо гасіння умовної пожежі на підприємстві та порятунку потерпілих осіб. З цією метою були залучені аварійні формування КП «Івано-Франківськміськсвітло», Івано-Франківська МАРС, підрозділи аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в області, підрозділи ГУ Національної поліції в  області, бригади швидкої невідкладної медичної допомоги КНП «Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради».

Інші новини