10o

Нещодавно на базі КНП "Калуська ЦРЛ" вперше в історії закладу відбулося навчання лікарів-анестезіологів, інтервенційних кардіологів, пульмонологів та лікарів-інтернів, яке проводив Rom Anthony Stevens

  • 2023.04.18 10:05
    • Охорона здоров'я
  • 420
   Нещодавно на базі Калуської центральної районної лікарні впродовж чотирьох днів вперше в історії закладу відбулося навчання лікарів-анестезіологів, інтервенційних кардіологів, пульмонологів та лікарів-інтернів, яке проводив Rom Anthony Stevens- професор анестезіології та медицини університету Розалінди Франклін, США.
   Маючи більш ніж 35 річний досвід рятування життів у найгарячіших точках нашої планети (Ірак, Афганістан, Африка, Середземномор'я), він охоче ділиться ним з українськими лікарями.
   Rom A. Stevens є членом правління благодійного фонду Help Ukrainian Hospitals.
   Навчання та передача УЗД-датчики Butterfly відбулися за підтримки Української медичної асоціації Північної Америки - UMANA.
  "Лікарі щиро вдячні Michael Samotowka, MD за допомогу в організації навчання. Проведене навчання та портативні УЗД датчики дають змогу краще і швидше надавати допомогу ургентним пацієнтам", - повідомила заступниця міського голови Наталія Кінаш.
Інші новини