25o

На базі Калуського ліцею № 6 продовжує працювати освітній проект "Сильніші разом" та третій місяць благодійна організація "Іскра" (Бельгія) здійснює безкоштовне харчування для дітей із сімей пільгових категорій Калуської громади

  • 2022.06.15 13:23
    • Громада
    • Освіта
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 387
Щодня, окрім вихідних, смачним обідом ласує до 200 діток. Соціальні педагоги закладів освіти організовано приводять діток у їдальню.
????Щира вдячність благодійникам Irena Stans, Mario Foma та Оксані Гушпіт, їх представникові в Україні, за таку важливу добру справу!
✅Двічі на тиждень, в рамках освітнього проекту "Сильніші разом", у вівторок та четвер, з 14.00 до 16.00 години діти відвідують заходи психо-адаптивного, спортивно-оздоровчого, навчально-розвивального характеру. Педагоги закладу освіти на волонтерських засадах проводять інтерактивні ігри, уроки англійської та іспанської мов, читання, спортивні, мистецькі і творчі заняття та ін.
⚠️Загалом заходи у ліцеї відвідують щоразу до 30 дітей віком від 5 до 12 років як мешканці громади, так і гості, що вимушено переселились до Калуша.
Окрім того, малеча після занять отримує солодкі подарунки. Допомогу для проведення заходів надають також підприємці міста, яким також щиро дякуємо
Інші новини