14o

На 61 році життя перестало битися серце Мелимуки Лесі Володимирівни

  • 2023.03.27 10:05
    • Актуально
    • Громада
  • 232

????️На 61 році життя перестало битися серце Мелимуки Лесі Володимирівни, доброї, щирої Людини, чий внесок у розвиток музичного мистецтва Калуської громади - безцінний. Свідченням цього є її багаторічна, гідна і високопрофесійна праця у галузі культури.

▪️ Леся Володимирівна усе своє життя присвятила високому мистецтву. Спершу прививала любов до музики дітям, працюючи викладачкою за фахом бандури в Калуській дитячій музичній школі.

▪️ Була керівником відділу, пізніше – заступницею директора. А з 2006 по 2022 рік очолювала заклад. Відповідальна, тактовна, турботлива та чуйна керівниця згуртувала навколо себе професіоналів – майстрів музичного мистецтва Калуської громади.

▪️За роки мудрого керівництва Лесі Володимирівни заклад став одним з найкращих не тільки в області, а й в Україні.

Леся Мелимука входила до складу президії Ради директорів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів області.

Двічі очолювала регіональний конкурс «Концертино».

▪️З ініціативи керівниці в 2017 році у м. Калуші вперше було проведено фестиваль бандурного мистецтва. Леся Володимирівна вміло вмотивовувала колег на творчу мистецьку діяльність, та й сама була креативною особистістю. Неодноразово головувала на різноманітних конкурсах виконавської майстерності, була членом журі мистецьких змагань.

▪️Усе своє життя, усю свою діяльність спрямовувала на зростання професійної майстерності учнів та викладачів школи. З творчим колективом досягла високих результатів у різноманітних всеукраїнських та міжнародних конкурсах, змаганнях.

▪️Була переможцем міського конкурсу «Тріумф» у номінації «Якість, результат, новаторство та позитивний імідж».

▪️Калуська громада щиро співчуває рідним та близьким Лесі Мелимуки. Добрий, світлий спомин про Лесю Володимирівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, учнів, усіх, хто її знав, любив та шанував.

▪️Попрощатися з Лесею Мелимукою можна за адресою ж/м Хотінь, вул. Гайдамацька, 23.

????️Парастас сьогодні, 27 березня, о 17:00 год.

▪️Чин похорону розпочнеться завтра о 13:00 год.

Вічна і світла пам’ять Мелимуці Лесі Володимирівні.

Інші новини