6o

Нове сучасне обладнання отримала Калуська ЦРЛ

  • 2024.10.14 10:13
    • Громада
    • Охорона здоров'я
  • 62

13 жовтня голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, перебуваючи з робочою поїздкою на Калущині, відвідала КНП «Калуська центральна районна лікарня». 

Очільниця обласної адміністрації особисто передала генеральному директорові медзакладу Ярославові Морозу сертифікати на нове сучасне обладнання – два наркозно-дихальні апарати, які є невід’ємною складовою у проведенні операційних втручань.

Обладнання вдалося отримати за сприяння Міністерства охорони здоров’я України, за кошти Світового банку та за підтримки голови ОДА Світлани Онищук і директора департаменту охорони здоров’я Олександри Бойчук.

Також у ході візиту голова ОДА подякувала лікарям за їхню працю на благо людей, яку вони гідно виконують, наперекір усім викликам війни.

Світлана Онищук відзначила професіоналізм медиків Калуської ЦРЛ та вручила грамоти Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Відзнаки отримали:

Ігор Андріїв, лікар-нейрохірург;

Нонна Воробець, лікар фізичної та реабілітаційної медицини;

Микола Яців, завідувач відділення невідкладної екстреної медичної допомоги.

 – Безсумнівно, наші лікарі – найкращі! – переконаний міський голова Калуша Андрій Найда. – До слова, за останні 2 роки Калуська ЦРЛ неодноразово отримувала допомогу від МОЗ. Зокрема, заклад оснащено ангіографічною системою, сучасним комп’ютерним томографом, відеосистемою для ендоскопічних обстежень та іншим обладнанням. Уся ця підтримка значно сприяє поліпшенню надання висококваліфікованої допомоги пацієнтам, які її потребують.

Інші новини