12o

Відбулось засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики 

  • 2024.07.01 15:12
    • Громада
  • 52

1 липня під головуванням депутатки Калуської міської ради Лесі Кирилович відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики. На порядок денний винесли 5 питань.

Спершу начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський доповів про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земальної ділянки. Далі - обговорили організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Галіція». 

Розглянули внесення змін до кількох програм. А саме - до цільової програми «Духовне життя Калуської міської територіальної громади на 2023-2025 роки»; до «Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним особам на поточний рік»; до «Порядку надання та використання коштів з бюджету Калуської МТГ, як субвенції з місцевого бюджету державному на виконання заходів Програм соціально-економічного розвитку регіонів для військових частин на 2024 рік». 

Рішення постійної депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання чергової, 68-ї сесії Калуської міської ради.

Інші новини