20o

У КАЛУСЬКІЙ ГРОМАДІ ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ З АКЦЕНТОМ НА ЙОГО МАЙБУТНЄ

  • 2021.12.08 13:42
    • Громада
  • 440
  Незадовго до професійного свята міський голова Андрій Найда ініціював  онлайн конкурс есе «Якби мером Калуської громади був я» для учнівської та студентської молоді. За умовами конкурсу учасники власне мали написати есе та розмістити його фотокопію на фейсбук-сторінці Калуської міської ради.
   Нагадаємо: переможців визначила громада кількістю вподобань робіт. Перше місце отримала Алла Бережницька, друге – Софія Максимович, на третьому місці Назарій Ковальчук. Юлія Лаврик удостоєна спеціальної відзнаки міського голови. Всі вони були запрошені на урочисте засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування, яке відбулося 7 грудня в палаці культури «Юність» та відзначені грошовими преміями.
  А 8 грудня міський голова Андрій Найда довірив переможцям конкурсу провести оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та директорами комунальних підприємств, що традиційно відбувається в онлайн режимі (відео можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=SsqEq9ts6Sk). Вже з впевненістю можна сказати, що молоді люди справилися з цим завданням на "відмінно". На завершення наради міський голова подякував їм за активність, ініціативність, за висловлені ними ідеї в написаних есе та побажав здійснення задумів у якості майбутніх очільників громади.
Інші новини