13o

Чому мешканці одного з мікрорайонів Калуша можуть чути сповіщення «На об’єкті трапилася надзвичайна ситуація. Просимо покинути об’єкт»?

  • 2024.07.01 08:35
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 38

До Калуської міської ради звернулися мешканці одного з мікрорайонів міста щодо роз’яснень з приводу сповіщення «На об’єкті трапилася надзвичайна ситуація. Просимо покинути об’єкт». 

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, по місцевій системі централізованого оповіщення цивільного захисту інформація даного змісту не передавалась.

Проте, на одному з приватних об’єктів після ввімкнення світла автоматично спрацьовує система оповіщення про виникнення аварійної ситуації. На звернення надзвичайників, на підприємстві повідомили, самостійно це не можуть виправити. У понеділок очікують фахівців для переналаштування системи.

Звертаємо увагу! Вся важлива інформація оперативно висвітлюєть на офіційних сторінках міського голови Андрія Найди, міської ради у мережах Фейсбук, Телеграм та Інстраграм. А також на вебресурсі міської ради. Стежте тільки за офіційними сповіщеннями!

Інші новини