22o

Понад 200 перемог у змаганнях здобули учні спортивних класів за поточний навчальний рік

  • 2024.05.31 13:26
    • Громада
    • Освіта
    • Спорт
  • 68

Сьогодні у Калуському ліцеї №6 для 760 учнів, з них - 29 одинадцятикласників, пролунав останній дзвінок. 

Особливим сьогоднішнє свято було й для 44 учнів двох спортивних класів, адже у ліцеї вони функціонують лише рік. 

Але діти вже демонструють хорошу тенденцію і в спорті, і в отриманні знань загалом. Калуський ліцею №6 може пишатися величезними спортивними здобутками їх учнів-спортсменів. 

А це, зокрема, перемоги у цьому навчальному році різних рівнів з різних видів спорту: 1 переможець чемпіонату Європи, 43 переможці Всеукраїнських спортивних змагань, 67 переможців обласних змагань. Команда ліцею здобула 8 кубків Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Також на їхньому рахунку майже 200 перемог у місцевих спортивних змаганнях та турнірах за один рік!

Сьогодні під час свята Останнього дзвоника секретар міської ради Віктор Гільтайчук вручив 15 грамот юним спортсменам-переможцям. 

До слова, планується, що наступного навчального року у Калуському ліцеї функціонуватиме вже чотири спортивних класи: один - 6 клас, два – 7 класи і ще один – 8 клас.

Загалом за 2023-2024 навчальний рік ліцей має такі здобутки: 5 перемог на ІІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад; 30 перемог на ІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад; 1 переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів МАН; 4 перемоги на ІІ етапі обласної олімпіади «Як ти знаєш Біблію?»; 4 переможці ІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика; 6 перемог на ІІ рівні творчих та мистецьких конкурсів.

За цей навчальний рік в ліцеї реалізовано 23 Міжнародні та Всеукраїнські проєкти та гранти. 

Проведено 15 благодійних заходів та ярмарків, а виручені кошти спрямовано на допомогу ЗСУ.

Більше фотографій за посиланням. 

https://www.facebook.com/share/p/1HW6GTWSXsm1LofS/

Інші новини