21o

Центр «4.5.0.Прикарпаття» залучає нові ресурси для розвитку

  • 2024.05.29 10:03
    • Громада
  • 83

У Калуші активно облаштовують приміщення для реабілітаційного центру ветеранів «4.5.0.Прикарпаття». Довкола спільної мети команду ентузіастів об’єднала Василина Перегуда. Вона реалізовує мрію чоловіка, полеглого на російсько-українській війні Героя Олега Перегуди.


За більш ніж рік зроблено немало. Однак, попереду — ще багато роботи.
Команда постійно шукає ресурси, щоб продовжувати ремонт приміщення центру. Залучають донорські кошти. Беруть участь у грантових програмах: зараз очікують результатів, чи отримають грантове обладнання для центру. Працюють із місцевими підприємцями і промисловцями.


Контакти із релокованим підприємством «Акваізол» команда «4.5.0. Прикарпаття» установила під час веломарафону з нагоди Дня міста 25 травня. Проєктом зацікавився директор заводу «Акваізол» Дмитро Файнер. Учора, 28 травня, спільно із міським головою Калуша Андрієм Найдою
Відвідав майбутній реабілітаційний центр.

— Сподіваємося, що кооперація вдасться. Дякую Василині Перегуді та її команді за надважливу справу, яка першочергово необхідна нашим Захисникам. Дякую Дмитрові Файнеру за небайдужість та бажання допомогти, — підкреслив міський голова Андрій Найда. — Об’єднуємо зусилля, щоб мрія полеглого Героя Олега Перегуди про реабілітаційний центр якнайшвидше втілилася в життя!


Гості вражені, настільки багато зусиль вкладено у розбудову центру. Розглядають варіанти, як надалі допомогти у реалізації вкрай потрібного і важливого проєкту.

Інші новини