28o

АКТИВНЕ ЛІТО ДЛЯ СЛУХАЧІВ УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТЬОГО ВІКУ 

  • 2024.06.06 12:38
    • Громада
  • 70

Слухачі університету третього віку, що діє у територіальному центрі соціального обслуговування Калуша, мали нагоду відвідати Манявський скит. Поїздка відбулася 5 червня. Долучилися майже чотири десятки мешканців громади.

«Відвідувачі мали можливість доторкнутися до Блаженного каменя та скласти свої молитви за мир та перемогу в Україні. Повернулися додому сповнені нових вражень та духовного збагачення», — зазначають фахівці терцентру. Транспортом забезпечила міська рада.

 Таким чином вони підсумували символічний навчальний рік в університеті. Тепер на відвідувачів чекають «літні канікули»: лекційні заняття і екскурсії не проводитимуть. Однак, буде можливість займатися фізкультурною на стадіоні «Хімік».

29 травня слухачі університету третього віку також відвідали фотовиставку «Калуш у фотографіях», що зараз експонують у виставковій залі.

«Люди похилого віку з цікавістю слухали розповідь екскурсовода. Всі отримали приємні, теплі спогади та гарний настрій, також зробили пожертви на підтримку ЗСУ», — кажуть організатори занять.

Як зазначила директорка Територіального центру соціального обслуговування м. Калуша Надія Рим, у списках університету третього віку — більше сотні осіб. Можна доєднуватися особам із інвалідністю. При цьому, не обов’язково тим, хто досяг пенсійного віку. Звертатися у територіальний центр за адресою: м. Калуш, вул. М. Євшана, 9, каб. 103 (інженерний корпус).

У новому навчальному році буде не менш цікаво!

Інші новини