19o

Нові можливості – нові успіхи! Сьогодні, 14 серпня, у Голинському ліцеї відчинив свої двері освітній хаб "Простір дружній до дитини"

  • 2023.08.14 16:54
    • Освіта
    • Старостинські округи
  • 191

 У відкритті мультифункціональний простір для дітей та дорослих взяв участь міський голова Андрій Найда.

  Освітній хаб у Голині стане осередком навчальних, гурткових, розвиваючих занять – запевнив директор закладу Родіон Прокопчук. Діти, в яких відсутній інтернет чи доступ до комп’ютерної техніки, вчителі, які проводять онлайн уроки – зможуть використовувати технічні можливості хабу. Для цього тут є безкоштовний інтернет та вся необхідна техніка. А ще тут планується проводити різноманітні тренінги та майстер-класи, тематичні зустрічі із цікавими людьми для формування у молоді національної свідомості, суспільної активності.

  Сьогодні, до слова, вже відбувся перший захід. «Щира подяка благодійному фонду «РОКАДА» за допомогу в облаштуванні такого потрібного середовища, -зазначив міський голова Андрій Найда. - Ми, своєю чергою, теж намагаємося допомогти, чим можемо. Зокрема, за кошти з місцевого бюджету вдалося зробити ремонт у приміщенні». Сьогодні особливо важливо створювати якнайбільше можливостей для розвитку та успішного освітнього процесу наших дітей.

Інші новини