16o

«Моя країна в синьо-жовтих кольорах»: калуська дітвора відзначила День Незалежності України

  • 2023.08.25 10:47
    • Громада
  • 241
Чергова повітряна тривога дещо відтермінувала в часі та аж ніяк не вплинула на святковий настрій учасників і глядачів дійства, що відбулося 24 серпня у Парку культури ім. Івана Франка.
   Численна дитяча аудиторія, а також – батьки, бабусі і дідусі зібрались для відзначення Дня Незалежності.
   Насамперед, вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв. Завжди пам’ятати тих, хто віддав найцінніше – своє життя у жорстокій боротьбі з лютим ворогом закликав присутніх міський голова Андрій Найда.
  «Наша повага до світлої пам’яті Захисників є нашим святим обов’язком. І, зокрема, можливістю провести цей захід ми завдячуємо нашим Героям: полеглим і тим, хто зараз на фронті. Наша мужні, безстрашні воїни стоять за кожного з нас. Вони це роблять, насамперед, за вас, діти. Щоб ви насолоджувались мирним життям, могли робити улюблені справи».
  ????У святковій патріотичній програмі «Моя країна в синьо-жовтих кольорах» творчі вокальні і танцювальні номери дарували глядачам юні таланти різного віку. Зокрема, вихованці театральної студії «Браво плюс», вокальної студії «Ліра», вокальної студії «Дует», танцювальних колективів «Веселка» та «Фламінго».
  ????Сьогодні вся нація об’єдналась для відсічі ворогу. Юні калушани – майбутнє України, і сьогодні їх зброя – це пісня. Разом переможемо!
Інші новини