9o

Наші підприємці мають сьогодні унікальну можливість отримати суттєву допомогу на розвиток свого бізнесу

  • 2023.03.27 17:05
    • Економіка
  • 272

Йдеться про проект «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», який реалізується Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Агентством ООН з питань міграції і фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

   Власне про цей проект та залучення підприємців нашої громади до участі в ньому сьогодні йшлося на зустрічі міського голови Андрія Найди з офіційним представником МОМ (організація, з якою наша громада має успішний досвід співпраці) Михайлом Додуричем. Андрій Найда відзначив, що Михайло Додурич з Києва спеціально завітав до нашої громади, позаяк Калуська громада позиціонується як перспективна та інвестиційно приваблива, має стратегію та добрі умови для розвитку бізнесу, допомагає релокованим підприємствам. А головне – у нас є великий потенціал підприємливих людей, які вміють і хочуть працювати.

  В ході розмови мали можливість ознайомитися з умовами проекту від МОМ, почули про успішні практики тих, хто скористався допомогою. А загалом – ще раз переконались, що МОМ – організація, яка реально допомагає. Тож, це інформація для вас, підприємці. Заходьте за посиланням: https://ucci.org.ua/press-center/business-news/grantova-programa-mom-dlia-postrazhdalikh-vid-viini-mikro-ta-malikh-pidpriiemstv-v-ukrayini.

Грантові заявки розглядаються на постійній основі до жовтня (включно) 2023 року. Максимальна сума гранту для мікропідприємства становить 4,5 тис. євро, для малого – 20, 0 тис. євро.

Інші новини