9o

За цей короткий період часу ми попрощалися з двома нашими полеглими Героями – Ігорем Лаврівим та Михайлом Турчаком. На жаль, маємо сумну звістку про загибель ще одного Захисника Володимира Брича (ВІДЕО)

  • 2024.01.26 18:18
    • Трансляції
    • Громада
    • Медіацентр "КМТ"
  • 219

У четвер ми вручили відзнаки «Почесний громадянин Калуської міської територіальної громади» родинам восьми полеглих Воїнів. 

Сьогодні відкрили 5 меморіальних дощок нашим Воїнам Світла. Вічна пам'ять та слава нашим Героям! 

Продовжуємо роботу щодо підтримки наших військовослужбовців. Власне, саме це є пріоритетною справою нашої громади. Навіть попри те, шо військове ПДФО вилучено, ми будемо старатися так зробити, щоб цьогоріч коштів на допомогу ЗСУ було не менше ніж минулого. А також і надалі підтримуватимемо родини наших воїнів та полеглих Захисників. 

Вчора відбулося пленарне засідання сесії КМР, де були прийняті відповідні програми та виділені кошти на підтримку наших Збройних Сил. 

Протягом тижня всі підприємства критичної інфраструктури відпрацювали задовільно. Водопостачання та водовідведення проводиться як і повинно. Були проблеми з вуличним освітленням через пориви вітру, але працівники КП «Міськсвітло» оперативно реагували та ліквідовували наслідки негоди. 

Було проведено й розчистку доріг та тротуарів. Дякуємо всім нашим комунальникам за роботу. 

Звичайно маємо проблему з дорожнім покриттям. Орієнтовно 80 % асфальтного покриття потребує ремонту, адже термін його експлуатації вже давно вичерпаний. На цей рік не запланований капітальний ремонт доріг, лише поточно будемо старатися поліпшити ситуацію. 

Щодо ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» ситуація залишається складною. Ми продовжуємо працювати в напрямку залучення до вирішення проблеми органів державної влади. Щиро дякуємо народному депутату Едуардові Прощуку за його активну участь у вирішенні проблеми з очисними. 

Сьогодні було проведено засідання Комітету Верховної Ради з питань екологічної підтримки та природокористування під керівнивництвом Олега Бондаренка, де якраз ми й обговорювали проблему «КАРПАТНАФТОХІМу». У результаті – уповноважено ОВА, все ж таки, провести засідання комісії ТЕБ та НС для того, щоб надалі апелювати до державних інституцій на найвищому рівні. 

Надалі ми працюємо в напрямку вирішення проблеми ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ». Рішенням Ради ухвалено звернення до президента України з проханням вжити відповідних заходів, щоб Калуська громада не була заручником ситуації.

ВІДЕО

Інші новини