20o

Відбулися Установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Калуській міській раді

  • 2023.04.21 10:00
    • Громада
  • 352

20 квітня 2023 року о 14.30 год. в приміщенні концертного залу (вул. Шевченка, 11) відбулися Установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Калуській міській раді. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Андрій Найда та заступник голови Молодіжної ради при Івано-Франківській ОД(В)А Діана Торконяк, які побажали плідної роботи присутнім зі створення Молодіжної ради при міській раді.

         Згідно порядку денного проведення Установчих зборів Ініціативна група прозвітувала про проведену роботу, також було обрано головуючого, секретаря та лічильну комісію для проведення даних зборів, обрано шляхом таємного голосування склад Молодіжної ради при Калуській міській раді.

         До складу Молодіжної ради при Калуській міській раді в кількості 35 чол. увійшла молодь міської територіальної громади віком від 14 до 35 років.

         Опісля проведення Установчих зборів було проведено перше засідання Молодіжної ради на якому було обрано голову, заступника та секретаря. Головою Молодіжної ради став Олег Кіндрацький, заступником голови – Остап Лагойда, секретарем – Софія Сушко.

         Міський голова Андрій Найда побажав новообраному складу Молодіжної ради та її голові плідної роботи та розвитку.

 

Інші новини