17o

Учасники молодіжної ради долучилися до низки цікавих проєктів

  • 2023.10.30 14:04
    • Громада
  • 148

    Голова Молодіжної ради при Калуській міській раді Олег Кіндрацький і її учасниця Аліна Гутник представили Раду на Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді.

   Калуська команда посіла друге місце у номінації «Мій досвід участі у формуванні і реалізації молодіжної політики». Оцінювання робіт цієї категорії здійснювали фахівці Проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ».

  «Ми розповіли про свій досвід участі у молодіжній політиці громади, проблеми, які виникають та запропонували шляхи їх подолання», - пише у соціальній мережі Аліна Гутник.

  5-7 жовтня у Вінниці тривав Всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та активної молоді «Як працювати під час війни». Представляла Калуську молодіжну раду Діана Гуш. Метою форуму був обмін досвідом та кращими національними практиками у напрямі розвитку молодіжних рад в Україні, напрацювання інструментів для участі молоді на різних рівнях в умовах війни. Обговорювали те, як працювати під час війни та після перемоги, яким чином може взаємодіяти молодіжна рада та окреслювали бачення й уявлення про сектор молодіжних рад на майбутні роки.

Інші новини