6o

Відбулася зустріч з учасниками молодіжного проєкту «Зміни для тебе» #Changes4U

  • 2021.11.22 16:48
    • Громада
  • 625

22 листопада 2021 року в комунальному закладі «Палац культури «Мінерал» відбулася зустріч з учасниками молодіжного проєкту «Зміни для тебе» #Changes4U, який реалізує Асоціація відкритих міст. На зустрічі були присутні заступник міського голови Надія ГУШ, головний спеціаліст відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна СЕНЬКІВ, головний спеціаліст управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Ярослав СЕМЕНЮК та молодь Калуської громади, учасники цього проекту.

         Заступник міського голови Надія ГУШ поінформувала присутніх про те, що до молодіжного проєкту долучилася і Калуська громада, поцікавилася у молоді чи був корисний перший етап проєкту для них та запропонувала молоді активно долучатися до суспільного життя громади, пропонуючи свої ідеї владі міста для їх реалізації.

         Учасники молодіжного проєкту поділилися враженнями від участі в першому етапі проєкту, зокрема – в онлайн-тренінгах, а також розповіли про певні напрацювання, які вони хотіли б реалізувати.

         На завершення зустрічі заступником міського голови Надія ГУШ учасникам проєкту було вручено презентаційні матеріали, блокноти, ручки, отримані від Асоціації відкритих міст та солодощі.

Інші новини