22o

Мобілізація зусиль громади щодо ідентифікації та реагування на випадки гендерно зумовленого насильства

  • 2022.12.01 09:25
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 270

 30 листопада 2022 року викладачі Калуського фахового коледжу культури та мистецтв взяли участь у тренінговому занятті на тему: "Мобілізація зусиль громади щодо ідентифікації та реагування на випадки гендерно зумовленого насильства", який провели соціальний менеджер Калуського міського центру соціальних служб, тренерка Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна» Уляна Бялик та фахівець із соціальної роботи Іванна Кручкевич.

Під час тренінгу учасники сформували навички виявлення та перенаправлення осіб, які постраждали від різних видів насильства, з особливою увагою до жінок і дівчат, які постраждали від ґендерно зумовленого, в тому числі домашнього насильства під час війни; а також отримаєте інформацію щодо розширення їх доступу до соціально-психологічних послуг.

Актуальність даної теми підтверджується великою кількістю бажаючих пройти навчання та реаліями сьогодення, адже саме з військовою агресією збільшилася кількість насильства та необхідність проводити просвітницьку роботу з даної теми, аби допомогти убезпечити від домашньої агресії та цькування.

Саме досконало обізнаний педагог зможе провести кваліфіковану роботу зі студентами для уникнення подібних випадків насильства. 

Нагадуємо, що у Калуській міській територіальній громаді діє мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства, контактний телефон: 0676003146.

Інші новини