17o

Маленька подорож — нагорода за допомогу захисникам

  • 2024.04.11 09:18
    • Громада
  • 65

Здали тонну макулатури – закупили 10 дронів – поїхали на екскурсію. Переможці конкурсу «Принеси макулатуру — збережи довкілля» поїхали в обіцяну мандрівку.

Конкурс ініціювала Молодіжна рада при Калуській міській раді. Із 18 по 22 грудня минулого року у закладах загальної середньої освіти громади тривав збір макулатури. Удалося зібрати 1048.6 кг макулатури, за яку виручили 3150 грн. Кошти передали на закупівлю 10 FPV-дронів.

Переможці конкурсу – заклади освіти, які зібрали найбільшу кількість макулатури, отримали нагороду. Днями для учнів Калуських ліцеїв №1, 2, 10 зорганізували екскурсію до Скель Довбуша і Гошівського монастиря.

«Екскурсія вийшла дуже веселою. Ми гуляли весняним лісом, катались верхи на конях та придбали сувеніри на згадку про цю маленьку подорож, — діляться враженнями організатори екскурсії. — Ми щиро дякуємо нашим партнерам, які допомогли в організації конкурсу: Калуській міській раді, ТОВ «Еко-Прикарпаття», БФ «Там, де ти», ГО «Чисті серця Калуш», Олександру Смолянському. Також дякуємо Оксані Савчук, Родіону Прокопчуку та Тетяні Терлецькій за організацію екскурсії, складений маршрут та постійну підтримку».

Разом — переможемо!

Інші новини