24o

GOODVALLEY – 20 РОКІВ З КАЛУШЕМ, 20 РОКІВ З УКРАЇНОЮ! 

  • 2024.06.05 09:22
    • Актуально
    • Громада
  • 83

Щиро вітаємо команду сільськогосподарської компанії Goodvalley Ukraine з визначним ювілеєм! 

Калуська громада безсумнівно впродовж усіх цих років пишається, що саме на теренах нашого краю успішно діє таке потужне сільськогосподарське підприємство! Goodvalley Ukraine була однією з перших компаній в Україні, яка зайнялася вирощуванням свійських тварин. 

За два десятиліття команда професіоналів, що діє як один злагоджений механізм, пройшла величезний шлях до успіху та є одним із лідерів ринку, здобувши визнання та повагу як в Україні, так і за кордоном, залучаючись підтримкою данських інвесторів. 

Їх надбання вражають – вони вирощують і збирають урожай, виробляють власну енергію, вигодовують свиней, вирощують зернові культури, самостійно виготовляють корми. Кожен успіх – це результат наполегливої праці, інноваційного підходу до ведення бізнесу, чіткої стратегії та відданості своїй справі.

У компанії не лише дбають про якісну та екологічно чисту продукцію, але й роблять значний внесок у розвиток українського села, створюючи нові робочі місця та стимулюючи економічне зростання.

Особливо хочемо подякувати всій команді Goodvalley, а також генеральному директору Касперу Торуп-Вілладсен, директору з розвитку та комунікацій Назарові Антонику за всебічну підтримку українців та Калуської громади зокрема. Адже компанія, із впевненістю можу сказати, є надзвичайно соціально-відповідальною. 

Уже й не злічити тієї кількості гуманітарних вантажів, які надходять від підприємства у прихистки нашої громади, вони невпинно підтримують старостинські округи, їх допомогу знають майже у всіх галузях – освіта, культура, економіка, медицина та інші. Їх проєкти, як наприклад «Село мрії», стають рушійною силою для розвитку та вдосконалень сільських територій. 

І цей перелік можна вести ще дуже довго. Ми переконані, що Goodvalley є прикладом для наслідування іншим сільськогосподарським підприємствам!  

Дякуємо за велику працю на благо України, на благо розвитку економіки нашої держави, на благо людей! Щиро бажаємо вам нових здобутків, подальшого процвітання. І, звичайно, працювати у переможній Україні!

Міський голова   Андрій НАЙДА!

Інші новини