17o

Про ранковий об’їзд міського голови у с. Боднарові

  • 2023.11.01 13:34
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 190

  Сьогодні, 1 листопада, міський голова Андрій Найда разом зі старостою Боднарівського старостинського округу Олегом Дрогомирецьким, начальником управління комунальної власності Олександром Челядином та начальницею управління соціального захисту Любов’ю Федоришин відвідали прихисток «Млин» для ВПО в с. Боднарів та проаналізували стан справ у ньому.

   Із допомогою благодійників тут вдалося облаштувати комфортні умови для внутрішньо переміщених осіб, яким довелося тікати від війни. Турбота про цих людей є одним із наших пріоритетних завдань, тож у Калуській громаді продовжують їх підтримувати та сприяти в вирішенні певних проблем. Одна з них стосується забезпечення прихистку питною водою. Попередньо вивчивши ситуацію, вирішили встановити тут систему очистки води. Сьогодні оглянули яким чином ця система працює. Надалі буде здійснюватися аналіз якості води, щоб зрозуміти, чи придатна вона до споживання, чи лише для технічних потреб.

  Також проводяться відповідні роботи щодо оперативного подання теплопостачання до приміщення. «Донорам, які суттєво посприяли облаштуванню цього житла, ми свого часу дали обіцянку про встановлення дитячого ігрового майданчика. Власне, своє зобов’язання ми виконали. Це приємна новина й для місцевих мешканців, адже маленькі боднарівчани також можуть приходити сюди погратися», - зазначив міський голова Андрій Найда.

  Відрадно, що мешканці задоволені умовами проживання, а це свідчить про те, що спільно з донорами міській раді, мешканцям с. Боднарова вдалося зробити велику справу.

  Подяка благодійним організаціям, які продовжують підтримувати ВПО, надаючи різноманітну допомогу. Загалом, цей об’їзд про турботу одних людей про інших, що неабияк важливо на сьогодні!

  Будьмо добрішими, будьмо небайдужими!

Інші новини