12o

Міський голова Андрій Найда взяв участь в міжрегіональному економічному форумі «Розвиток бізнес-сектору України. Відновлення"

  • 2022.12.16 10:15
    • Економіка
  • 187
Вчора, 15 грудня 2022 року, міський голова Андрій Найда разом з заступницею начальника управління економічного розвитку Тетяною Сеньків, головою ГО "УФРА" Наталією Захаровою та радником міського голови з економічних питань Сергієм Гумініловичем взяли участь в міжрегіональному економічному форумі «РОЗВИТОК БІЗНЕС-СЕКТОРУ УКРАЇНИ. ВІДНОВЛЕННЯ», що проводився за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

   Про його результати міський голова в соціальних мережах проінформував наступне:

"Це насправді дуже актуальний і потрібний захід, бо саме такі зібрання – це концентрація ідей, стартапів, досвіду, знань і корисне спілкування. А мета нинішнього зібрання – розвиток бізнесу, як життєдайної артерії економіки держави.

Головним драйвером форуму є Івано-Франківська Торгово-промислова палата за грантової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку USAID.
Учасниками заходу є широке представництво бізнес кіл з девʼяти областей України, народні депутати, представники уряду та міністерств, керівники обласних військових адміністрацій, місцевого самоврядування, представники міжнародних інституцій.
Окрім питань, які сьогодні торкалися загальних тенденцій щодо економіки України, співпраці бізнесу з державною та місцевою владою, обговорювали на дискусійних панелях конкретну тематику – успішні практики створення ефективних умов підтримки та прямої допомоги бізнесу, можливості партнерства та кооперації між підприємцями з різних регіонів України.
І на кожній платформі обговорень всюди ми розповідали про нашу громаду, про її інвестиційні можливості, про досвід успішної релокації.

З першого дня форуму повертаємося з оптимізмом, бо є всі підстави вважати, що сьогоднішня наша робота буде мати конкретні результати.".

     Учасниками форуму були:

Міністерство розвитку громад та територій України;

Міністерство економіки України;

Міністерство та комітет цифрової трансформації України,

Народні депутати України;

керівництво ОВА Івано-Франківської, Донецької, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Полтавської, Чернігівської, Житомирської, Одеської, Львівської, Тернопільської, Сумської областей;

Голови територіальних громад; керівництво регіональних торгово-промислових палат; представники програм МТД, що реалізуються в Україні; представники бізнесу та інституцій з підтримки бізнесу.

Інші новини