7o

Міжнародний день друзів з братами нашими меншими в зоопарку «Лімпопо»

  • 2021.06.10 15:08
    • Соціальна сфера
  • 623

З нагоди Міжнародного дня друзів, яке традиційно відзначається 09 червня 2021 року, Калуським міським центром соціальних служб було організовано поїздку для дітей із соціально незахищених категорій в зоопарк «Лімпопо».

   Діти мали можливість не тільки відвідати зоопарк - подивитися на незвичайних тварин, а й прогулятись по парку і просто відпочити.

  У зоопарку проживають понад три сотні тварин. Вони представляють різноманітні види з кожного куточка світу. Найяскравішими жителями є представники сімейства котячих. Поважною ходою тут прогулюються леви, тигри, гепарди та інші екзотичні тварини. Також дітей радували представники сімейств парнокопитних, собачих, найрізноманітніші види птахів. А веселі примати викликали посмішку і позитивні відгуки у кожної дитини.

   Більшість тварин живуть на свіжому повітрі. Також діти мали можливість досхочу погратись на  дитячому майданчику, відвідати кафе і літню терасу.

  Адміністрація Калуського міського центру соціальних служб, батьки та діти висловлюють щиру подяку міському голові Андрію Найді, першому заступнику міського голови Мирославу Тихому за відмінний спосіб порадувати дітей, познайомити їх з братами нашими меншими. Куточок дикої природи в Меденичах нікого не залишив байдужим. Той океан емоцій, який батьки та діти  отримали, запам'ятається їм  надовго.

Інші новини