7o

Мистецтво, що запалює серця…

  • 2021.06.09 14:27
    • Освіта
    • Культура
  • 362

В ПК «Юність» 02 червня відбувся яскравий творчий звіт Народного художнього колективу України «Ансамблю народного танцю «Веселі гуцулята» (керівник Людмила Коваль), а 08 червня дивовижно презентував себе у звітній програмі Зразковий театр танцю «Фламінго» (керівник  Наталія Маланчук).

   Непростий був цей рік, досить складно було досягти поставленої мети. Але  місяці відповідальної дистанційної роботи, тижні плідної підготовки та репетицій, величезної роботи над собою - і ось  відомі, уславлені на всю Україну, два чудові колективи, гордість ЦХТДЮМ своєю хореографією,  енергетикою та драйвом «запалили» сцену ПК«Юність».   

    Ці потужні колективи приносять славу і створюють достойний імідж ЦХТДЮМ та нашому місту! Як  народна, так і сучасна хореографія – це живий організм, що об’єднує дітей, педагогів, батьків, наповнений радістю, сміхом, пустощами і веселощами, першими успіхами і невдачами, надзвичайними пригодами і великими здобутками!

    Вітаємо наших танцюристів та їх керівників!

  Бажаємо приголомшливого почуття ритму, неймовірної пластики, витривалості, ентузіазму і віри у свої можливості. Міцного здоровя, відкриття себе в нових постановках, чарівної хореографії та бурхливих овацій!

 

Інші новини