19o

Про соціальне житло говорили на зустрічі з ГО «Людина в біді»

  • 2023.09.01 14:50
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 191

   Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» допомагає постраждалому внаслідок війни населенню, надаючи різноманітну необхідну допомогу.

   Від початку повномасштабного вторгнення наша громада налагодила тісну співпрацю з організацією. Дякуємо за підтримку!

   ✅Сьогодні, 1 вересня міський голова Андрій Найда зустрівся з представниками ГО «Людина в біді». Обговорювали питання будівництва соціального житла у Калуській громаді. Попередньо, на пленарному засіданні сесії Калуської міської ради було схвалено проєкт Меморандуму про співпрацю з організацією, щоб в майбутньому можна було облаштувати у Пійлівському старостинському окрузі соціальне житло для 4 сімей ВПО.

   ✅Також є можливість в облаштуванні соціального житла і на базі приміщень дитячого садочку на вул. Долинська, де зможуть проживати 120 ВПО, та в садочку «Зірочка» - тут є перспективи для забезпечення тимчасовим житлом 250 людей. Проте, потребують вирішення у правовому порядку деякі питання, зокрема, зміни до законодавства щодо соціальної оренди. «Сподіваємося, що все вдасться, а розвиток даного проєкту у нашій громаді буде успішним!» - зазначив міський голова Андрій Найда.

Інші новини