31o

Міський голова Андрій НАЙДА зустрівся з представниками двох громадських організацій «ОКСІДЖЕН УКРАЇНА» та «ЧИСТІ СЕРЦЯ КАЛУШ»

  • 2023.06.06 20:20
    • Громада
  • 217

????Зустріч з представниками двох громадських організацій «ОКСІДЖЕН УКРАЇНА» та «ЧИСТІ СЕРЦЯ КАЛУШ» провели у форматі «круглого столу» буквально на подвір’ї волонтерського хабу. Тема розмови – літнє оздоровлення дітей.????????

Власне з такою пропозицією завітали до нас з Івано-Франківська громадські активісти з «ОКСІДЖЕН УКРАЇНА», бо займаються вони організацією літніх таборів для підлітків «OXYCAMP», куди планують залучити якомога більше дітей з числа ВПО та кризових сімей та забезпечити їм безоплатний відпочинок.
✅ Табори OXYCAMP, як зазначають наші гості, зарекомендували вже себе ще з 2016 року. На сьогодні – це великий колектив співробітників та волонтерів, які проводять таборування.
Звісно, що ми разом домовилися ????про взаємодію щодо оздоровлення власне дітей нашої громади (зокрема й ВПО). Для цього ще залучимо необхідні служби, які допоможуть організувати охочих до відпочинку.

❗️А ще вдалося нам з волонтерами «Чистих Сердець» ???????? поговорити про готовність до прийому нової хвилі людей, яких евакуюють з Херсонщини, де сьогодні ворог зруйнував Каховську ГЕС. І вкотре переконався, що ГО «Чисті Серця Калуш» завжди готові підкласти плече допомоги, бо тут уже розпочали акумулювати всі необхідні ресурси.

Інші новини