6o

Міський голова Андрій Найда спільно із заступницями здійснили робочий візит до Копанківського старостинського округу

  • 2021.10.19 16:11
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 1248

19 жовтня 2021 року на запрошення старости села Копанки Мар‘яна Бунги міський голова Андрій Найда здійснив робочий візит до Копанківського старостинського округу спільно із заступницями міського голови Надією Гуш та Наталією Кінаш.

    Представники влади перевірили хід виконання ремонтних робіт у Копанківській гімназії, амбулаторії загальної практики-сімейної медицини та ознайомилися із проблемними питаннями соціально-економічного розвитку старостинського округу, побувавши в закладах освіти, культури та медицини.

   Міський голова із заступницями та старостою села Копанки Мар‘яном Бунгою оглянули приміщення амбулаторії, дошкільного навчального закладу «Ясла-садок «Сонечко» та народного дому, який потребує цілковитого оновлення - капітального ремонту.

   Під час відвідин Копанківської гімназії її директор Зоряна Яковина повідомила, що тут відремонтовано п’ять класних кімнат та встановлено жалюзі у трьох класних кімнатах, відновлено водопостачання у туалетних кімнатах, оновлено медичний кабінет, осучаснено хол, у якому замінено плитку на підлозі і встановлено металопластикові двері. Однак є ще ряд завдань, які, сподівається, можна буде вирішити у 2022 році.

   Поспілкувавшись з керівниками закладів та старостою села Копанки, міський голова запевнив, що буде сприяти у вирішенні порушених проблемних питань.

Інші новини