7o

Міський голова Андрій Найда взяв участь у круглому столі «Співпраця громад задля подолання гуманітарних наслідків війни», який відбувся у с.Старі Богородчани

  • 2022.10.20 15:24
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 265

19 жовтня 2022 року на запрошення Місцевої Асоціації органів місцевого самоврядування «Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття» міський голова Андрій Найда взяв участь у круглому столі «Співпраця громад задля подолання гуманітарних наслідків війни», що відбувся у с.Старі Богородчани.

   По завершенні круглого столу міський голова отримав предмети побуту для облаштування помешкань внутрішньо переміщених осіб, які оселились у нашій громаді, а саме - обладнання для ванної кімнати та тонометр. Це стало наслідком звернення, надісланого на адресу Агенції та заповненої головним спеціалістом загального відділу Мар'яною Думенко аплікаційної форми, ще у серпні.

   Гуманітарна допомога була надана 10 громадам Івано-Франківщини в рамках реалізації проекту «Посилення спроможності органів місцевого самоврядування Прикарпаття у покращення побутових умов у прихистках для ВПО, їх доступності до медичних сервісів» за підтримки Програми «Гуманітарна допомога і солідарність для України» Міжнародного фонду "Відродження" та CARE Deutschland e.V.
  Щиро дякуємо за допомогу. Всі предмети побуту будуть використовуватися за призначенням, про що буде повідомлено незабаром.

Інші новини