17o

Міський голова Андрій Найда вручив подяку благодійникам з Франції, які вчетверте привезли гуманітарну допомогу до Калуша

  • 2022.06.21 15:15
    • Громада
  • 254

Від імені громади міський голова Андрій Найда вручив подяку благодійникам із Франції, які вже вчетверте привезли гуманітарну допомогу в Калуш.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook очільник громади проінформував:

"Найменше, що ми сьогодні можемо зробити для наших благодійників – це висловити слова вдячності за підтримку українського народу у війні з російським агресором.
☑Від імені громади подякував нашим друзям із Франції, які вже вчетверте привезли гуманітарну допомогу в Калуш.
Директор компанії Ma Cabane en Rondin mr. Ducoulombier Richard з калушанином Богданом Дем'янівим та їх партнером по бізнесу львів’янином Іваном Банахом доставили енергетичне харчування, спальники, турнікети та ін.
Пан Річард розповідає, що у себе вдома, у Франції, у соцмережах разом з дружиною-українкою дають оголошення про збір допомоги для України, і тоді всі охочі долучаються до благодійності. Ще проводять аукціони, за вторговані кошти закуповують пальне на дорогу. Сам побував у Бучі для того, щоб продемонструвати своїм друзям справжні жахіття війни. Оскільки, раніше з перегляду інформації в інтернеті вважали, що то кадри з якогось голлівудського фільму.
⚠️Для наших бійців підтримка надзвичайно важлива! Щиро дякуємо нашим друзям!
Ми сильні, коли разом!????????".
Інші новини