5o

Міський голова Андрій Найда відвідав торгово-виробничу компанію «Моторімпекс»

  • 2022.08.09 19:59
    • Громада
    • Економіка
  • 371
Продовжуємо інформувати про підприємства, які через війну змушені були евакуюватися та знайшли прихисток у нашій громаді.
   Сьогодні міський голова Андрій Найда та начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський відвідали торгово-виробничу компанію «Моторімпекс», керівник - Нескорожений Артем, яка релокувала з Харкова в Калуш наприкінці березня. З квітні вже запустили виробництво. ЇЇ профіль - інжиніринг, виробництво та постачання гідравліки. В Україні компанія представляє понад 40 виробників. На даний час на складі більше 200 тис. найменувань продукції.
   У Калуш перевезли верстати та виготовляють гідравлічні блоки, саме виробництво продовжує працювати в Харкові. У нашому місті планують ще добудувати малярну камеру та лінію по оксидації й запустити виробництво гідравлічних систем.
   У Харкові на підприємстві працювало до 100 осіб. З них - чверть працівників переїхали в Калуш, частина співробітників залишилася, інші – працюють дистанційно, оскільки евакуювалися на інші території.
   Перемістилися сюди, звісно, разом з сім’ями. Діти готуються з вересня йти в заклади освіти нашої громади.
   Як повідомив заступник керівника Віктор Скрипніков, на підприємстві вже працюють і калушани. Але ще є потреба в робітниках, зокрема, є вакансії комірника, майстра, слюсаря. ⚠️Звертатися за тел. 0501567551 - Юлія.
Впевнені, що підприємства, які переїжджають у складних умовах, рятуючи свої виробництва, інколи відновлюючи бізнес з нуля, є важливою складовою розвитку економіки нашої країни, і нашої громади зокрема.
Інші новини